nl
en
de

case story

Lifestyle Sunday Afternoon

ga terug

Zet vijf creatieve ondernemers bij elkaar aan een tafel en je creëert door middel van kruisbestuiving en succesvol evenement. Dat is in een notendop Lifestyle Sunday Afternoon.

De meubelzaak van Marres Interieur in Lanaken is het decor voor de fashionshow & lifestyle beurs. Partners als Sketch, Roterman Optiek en Kymyka Shoes & Bags vormen samen een ultieme mix. Niet alleen dragen de modellen gecombineerde outfits van bovenstaande zaken, ook de klanten van alle partners worden uitgenodigd waardoor ook hier een kruisbestuiving ontstaat.

SESSIBON zorgt voor het creatieve show concept, door enkel met de bestaande elementen op locatie een innovatief stage design te creëren. Een klein en op elkaar ingespeeld team zorgt in korte tijd voor een hoogwaardige fashionshow. Zo kunnen de partners hun aandacht volledig richten op hun gasten. De catwalk wordt gevuld met diverse modellen gekleed in combinaties van top brands zoals Maison Margiela, Isabel Marant, Dsquared2, Christian Louboutin. Zo ontstaat een optimale mix van fashion meets design. En met succes, want niet alleen de outfits maar ook de design meubels werden ter plekke door de aanwezige gasten gekocht en mee naar huis genomen.

Klant

Marres Interieur, Sketch, Roterman Optiek en Kymyka Shoes & Bags

Jaar

2019

Services

Choreografie, Modellen, Showproductie, Styling, Show calling

Sketch7
Sketch6
Sketch5
Sketch4
Sketch3
Sketch2
Sketch1