nl
en
de

case story

Unexpected Fashion Days Centro

ga terug

Verwacht het onverwachte als je de creative minds van SESSIBON de vrije loop laat. Een standaard runway plaatsen in Centro is dan ook geen optie voor SESSIBON.

In plaats daarvan komt een innovatieve, ronde catwalk die naadloos opgaat in de architectuur. Merken als Lacoste, Armani Exchange, G-Star en Scotch & Soda presenteren hun collecties. Niet alleen middels hun producten, maar in een hele experience. SESSIBON grijpt de merkidentiteit van een brand en doopt alle elementen hierin; van modellen tot visuals. Armani Exchange bracht bijvoorbeeld voor dat seizoen een collectie met Martin Garrix uit. SESSIBON heeft zich laten inspireren door het industriële beeldmateriaal van de campagne en deze storytelling door het gehele project verweven. Muziek op maat, beeld op maat: tot in detail.

Een driedaags project welk aftrapt met een VIP-show. Om aan dit event een call-to-action toe te voegen, verzorgt SESSIBON ook pop-up performances tijdens het shoppen overdag. Het gehele winkelcentrum wordt verrast door modellen en professionele dansers. Gewapend met een boombox en een mobiele dj showen zij door het shoppingcentrum. Tijdens deze interactieve pop-up performance mag het publiek de ingepakte modellen ‘unwrappen’ zodat de collectie zichtbaar wordt. De actie zuigt publiek naar de winkel, is aanstekelijk, deelbaar en levert een directe brand-activation.

Klant

Centro Oberhausen

Jaar

2018

Oberhausen Centro 8
Oberhausen Centro 5
Oberhausen Centro 4
Oberhausen Centro 1
Oberhausen Centro 3
Oberhausen Centro 6
Oberhausen Centro 7
Oberhausen Centro 2