nl
en
de

contact us

Get in touch

SESSIBON is dé partner voor een creatief fashion concept van begin tot eind. We helpen ook graag bij de zoektocht naar dat ene model voor een commercial of een specifieke fotoshoot. We staan voor je klaar: van casting tot stage management en van styling tot show calling. Benieuwd hoe we jouw fashion show of event tot een succes maken? Neem vandaag nog contact op met SESSIBON voor een inspirerend, brand-sparkling voorstel!

Work for us Contact us Hire us

Bezoek & post adres

Rijksweg Noord 281-t
6136 AC Sittard
The Netherlands

Call us

NL: +31 (0)46 – 410 55 80
BE: +32 (0)35 – 009 062
DE: +49 (0)211 – 38 789 180

our team

Joyce

Joyce

General director

joyce@sessibon.com
Gina

Gina

Senior projectmanager

gina@sessibon.com
Marcel-Yao

Marcel-Yao

Junior projectmanager & Recruiter

marcel@sessibon.com
Manon

Manon

Financial department

manon@sessibon.com
Megan

Megan

Social media designer

megan@sessibon.com
Sammy

Sammy

Stylist

Xavier

Xavier

Stylist

Pascal

Pascal

Choreographer & Showcaller

Yaël

Yaël

Choreographer & Showcaller

Suzanne

Suzanne

Choreographer & Showcaller

Wil je voor ons werken, ons inhuren of ons contacteren?

Contact us

Work for us
Hire us

Hire us

Work for us
Contact us

Work for us

SESSIBON x MODELS AT WORK x APOLLO MODELMANAGEMENT

We are looking for models…. En dat doen we gezamenlijk!

Op woensdag 29-01 organiseren wij, SESSIBON, Models at Work en Apollo Model Management een casting dag in Sittard. Uiteraard kun jij je hiervoor aanmelden en wel via onderstaand formulier.

Let op, aanmelden is geen garantie dat je een uitnodiging ontvangt. Zorg daarom dat je je zo volledig mogelijk en naar waarheid aanmeldt.

Voor alle bureaus gelden andere criteria echter zijn looks natuurlijk een pré.
Check de criteria en de omschrijving per bureau onderstaand.

Over SESSIBON

SESSIBON is een event professional met dertig jaar ervaring in shows, shoots en events. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in (fashion) shows, shoots en events. We zijn op zoek naar eigenzinnige, modellen die het beste uit zichzelf willen halen tijdens onze fashion shows shoots in o.a. Nederland, België en Duitsland.

Heb jij looks, ben je een teamplayer en wil je jezelf in ons netwerk verder ontwikkelen? Ook als je pas begint ben je welkom, we coachen young talent graag on the job. Claim jouw plek bij SESSIBON en meld je hier aan voor onze eerstvolgende meet&greet.

Wat zoekt SESSIBON in een model?

>> Dames: minimaal 1.70m en confectie 34 t/m 38
>> Heren: minimaal 1.80m en confectie 46 t/m 54
>> Leeftijd: minimaal 14 jaar

Over MODELS AT WORK

Models at Work is een uitzendbureau voor hardwerkende, charismatische en intelligente modellen. Wij sturen je niet de catwalk op, maar bij ons kan je aan de slag als host, hostess, doorpasmodel, promotie medewerker, fotograaf of bijvoorbeeld als barman.

Bij Models at Work word je per opdracht uitgevraagd. Je krijgt dus geen vaste werkdagen en werktijden, maar je kan per aanvraag aangeven of je beschikbaar bent of niet. Dat maakt dat deze bijbaan perfect gecombineerd kan worden met je studie, een andere bijbaan of met je carrière als regulier model. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bij de selectie van modellen kijken we naar de perfecte combinatie van de juiste looks, werkervaring, een leuk karakter en bovenal talent voor hospitality.

Wat zoekt MODELS AT WORK in een model?

>> Dames: minimaal 1.70m en confectie 34 t/m 38
>> Heren: minimaal 1.82m en confectie 46 t/m 52
>> Leeftijd: minimaal 18 jaar
>> Minimaal 1 jaar werkervaring binnen horeca, retail, promotie of events
>> Minimaal HBO werk- denkniveau

Geef daarom bij je aanmelding door wat je HOOGSTGENOTEN OPLEIDING EN NIVEAU (MBO.HBO ETC) is, welke TALEN je beheerst, je WERKERVARING en natuurlijk een KORTE MOTIVATIE WAAROM HET LEUK LIJKT OM BIJ MAW TE WERKEN.

Over APOLLO MODELMANAGEMENT

Apollo Model Management is een high end boutique agency uit Amsterdam. Apollo heeft succesvolle relaties met modellen bureaus en klanten over de hele wereld waarbij uitgangspunt is om samenwerkingen tussen bureaus en modellen voor de lange termijn te creëren.

Fashion weeks in Parijs/Milaan/London en langere onstay's in bijvoorbeeld Azië zijn de uitkomst van een gedegen portfolio opbouw. Dankzij een vriendelijk en open sfeer en een team dat voor elk model zorgt, weten we ons te onderscheiden in de branche. “Onze missie, nieuw talent veilig te stellen, fit en voorbereid te zijn op een internationale carrière.”

Wat zoekt APOLLO MODELMANAGEMENT in een model?

>> Mannen vanaf 16 jaar minimaal 185cm - 191cm
>> Vrouwen vanaf 16 jaar Minimaal 173cm - 180cm

Hire us
Contact us

Alleen invullen bij model registratie